Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature | Combinatiefunctionaris meidenvoetbal (m/v)

Stichting Sportservice Amsterdam is de werkgeversorganisatie voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in Amsterdam. Deze functionarissen worden ingezet bij Amsterdamse sportverenigingen, op Amsterdamse scholen en op sportstimuleringstrajecten in de gemeente Amsterdam. Sportservice Amsterdam telt 95 medewerkers, waaronder een groot aantal combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.

Over jou

Je bent als combinatiefunctionaris (meiden) voetbal actief als adviseur en aanjager bij een aantal sportaanbieders en daarnaast enthousiasmeer je leerlingen op scholen. In deze rol ondersteun je voetbalverenigingen op diverse thema’s zoals o.a. kaderuitbreiding behoud en werving van jeugdleden (meiden) en het versterken van de jeugdafdeling.

Op de scholen verzorg je kennismakingslessen om de jeugd te enthousiasmeren tot deelname aan naschoolse lessen. Deze lessen verzorg je zelfstandig, waarbij doorstroming naar de vereniging één van de doelen is. Iedere lessenreeks wordt afgesloten met een evenement waar jij de leiding over hebt. Daarnaast creëer je laagdrempelige mogelijkheden om te gaan voetballen voor de deelnemers voor wie de stap naar de vereniging te groot is.

Wil je meer informatie en reageren? Klik dan hier.

Het bericht Vacature | Combinatiefunctionaris meidenvoetbal (m/v) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *