Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaalvoetbal | vv Pernis wint van KTP Nieuw Roden en maakt Eredivisie weer spannend

In de Eredivisie zaalvoetbal stond speelronde dertien op vrijdag 19 januari op het programma. vv Pernis wist de topper tegen KTP Nieuw Roden winnend af te sluiten. Door een 3-2 (Felicia Sedighi 2x en Jennifer Oliveira) overwinning deelt het nu de koppositie met KTP.

Met hangen en wurgen wist Drachtster Boys er een winst uit te slepen in Heerhugowaard tegen Reiger Boys. Het buigt een 2-0 achterstand om in een 2-3 winst, de doelpunten werden gemaakt door Marian Meijer, Attie Eelkema en in slotminuut Jessie Prijs. Voor Reiger Boys scoorden Chantal Hendriksen en Hannah Flapper.

Door een doelpunt van Sheryl de Boer stond Hovocubo bij rust met 1-0 voor op Pro Futsal Club. Na rust liep het uit naar een 4-1 overwinning via Gisela van Ankeren (2x), Barbara Roemen en ook een tweede voor Sheryl de Boer. Drs. Vijfje en Os Lusitanos zorgde voor een klassieke zaalvoetbalavond, het werd 5-5. Team Alkmaar/Sportstars weet een belangrijke winst te pakken door uit met 2-4 van Avanti/Keuning Advocaten te winnen.

FC Gelre kwam snel op een 0-2 achterstand maar kwam via Judith Westervelt terug in de wedstrijd. En binnen een minuut stond het alweer 2-2 via Maud Sakbal en daarna brengt weer opnieuw Judith Westervelt haar team op een voorsprong. Maar net voor rust maakt Exstudiantes de gelijkmaker. Na rust een geweldig doelpunt van Angela van Rooij: aannemen, draaien en een stiffie over de keepster. Het is zo’n avond in de Eredivisie, drie minuten later ligt de 4-4 er alweer in. De 5-4 ligt er ook in via Eefje van den Nieuwenhof en de thuisclub denkt aan de volle winst. Echter, Exstudiantes uit Zwolle weet twee keer toe te slaan. Een geweldig scenario volgt nog met heel veel emoties rondom en op het veld. De eindstand is uiteindelijk 6-6.

Het bericht Zaalvoetbal | vv Pernis wint van KTP Nieuw Roden en maakt Eredivisie weer spannend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.