1e klasse C | Maarssen kampioen na overwinning op VDZ

Maarssen heeft zondag gekroond tot kampioen van de 1e klasse C. Er werd met 1-4 gewonnen van VDZ en door de thuisnederlaag van directe concurrent SDO tegen Berghuizen is de ploeg niet meer te achterhalen op de ranglijst. Hiermee keert de ploeg na 1 jaar weer terug naar de Hoofdklasse. Bekijk een samenvatting van de wedstrijd via de beelden hieronder.

Beeld: YouTube

Het bericht 1e klasse C | Maarssen kampioen na overwinning op VDZ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
UR BRAND ON THIS PLACE?

Bezoek de Handleiding HTML

web counters

LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!