Breaking | Nebosja Vuckovic en PSV gaan uit elkaar

Trainer/coach Nebosja Vuckovic vertrekt komende zomer bij PSV. “We zijn samen met Nebosja tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor nieuwe impulsen”, reageert directielid Peter Fossen namens PSV. “Nebosja heeft een hoofdrol gespeeld in het op de kaart zetten van het vrouwenvoetbal bij PSV. Hij heeft zich de afgelopen 5,5 seizoen op een geweldige wijze ingespannen voor PSV. Daar zijn we hem zeer dankbaar en erkentelijk voor.”

Goed gevoel

Nebosja Vuckovic, die in januari 2013 werd aangesteld als opvolger van Hesterine de Reus, kijkt zelf met een goed gevoel terug op zijn periode bij PSV.

Onder zijn leiding werd PSV drie keer derde op het hoogste niveau en werd twee keer de bekerfinale bereikt. “Het vrouwenvoetbal neemt binnen PSV inmiddels een volwaardige plaats in en het is geweldig mooi om daaraan een bijdrage te hebben geleverd”, zegt Vuckovic. “En ik wil benadrukken dat we nog niet klaar zijn. We hebben ons afgelopen week op miraculeuze wijze gekwalificeerd voor de play-offs en we zitten nog in de beker. Ik ga er vanuit dat we het seizoen op een goede manier met z’n allen kunnen afsluiten.”

Foto: Nienke van der Tak
Tekst: PSV.nl

Het bericht Breaking | Nebosja Vuckovic en PSV gaan uit elkaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!