Nieuws | Excelsior Barendrecht maakt zich klaar voor nieuwe leerschool

Excelsior Barendrecht verloor afgelopen vrijdagavond ook haar laatste wedstrijd van de Eredivisie, met 0-3 van sc Heerenveen. Hiermee is de formatie van coach Sander Luiten puntloos geëindigd in de reguliere competitie. Het elftal kan zich nu focussen op de wedstrijden in de play-offs van de lager geklasseerde teams.

Luiten wist van tevoren dat het lastig zou worden. “Als je kijkt naar alle ploegen in de eredivisie, die spelen daar al vier tot zes en tien jaar. Wij komen net kijken. Je hebt te maken met een gat, wat je door veel motivatie, veel strijd en met een bepaald idee van voetballen moet proberen te dichten.”

Bekijk hieronder de reportage van Rijnmond.nl over Excelsior Barendrecht met ook de reacties van Annemiek Kruijthof en teammanager Ruud van Rheenen op het tot nu toe teleurstellende seizoen van het debuterende vrouwenteam.

Bron: Rijnmond.nl

Het bericht Nieuws | Excelsior Barendrecht maakt zich klaar voor nieuwe leerschool verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!