Nieuws | USV Hercules bestaat 30 jaar en organiseert reünie

USV Hercules uit Utrecht bestaat dit jaar dertig jaar. Daarvoor wordt er op 27 mei een reünie gehouden voor oud-speelsters. De club is op zoek naar zoveel mogelijk ex-speelsters.

USV Hercules is een van de oudste clubs in Nederland, opgericht in 1882. De dames 1 en dames 4 op zaterdag zijn dit seizoen kampioen geworden, de dames 1 op zondag staat ook bovenaan en kan mogelijk kampioen worden op de dag van de reünie.

Beeld: USV Hercules

Het bericht Nieuws | USV Hercules bestaat 30 jaar en organiseert reünie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!