Nieuws | Liona Meiden Top Toernooi wederom een groot succes

Op Tweede pinksterdag werd er bij WSC voor de tweede keer het Liona Meiden Top Toernooi georganiseerd. Het weer was fantastisch en de stemming was vanaf het eerste moment opperbest. Het toernooi, wat door vele vrijwilligers werd ondersteund, was een grootse happening.

In de ochtend waren de categorieën MO9 en MO11 aan de bal. Winnaars werden RWB bij de jongste meiden en SV Meerkerk bij de MO11. In de middag speelden vijftien teams voor de prijzen bij de MO13 en MO15-leeftijden. Daar gingen sv Brandevoort bij de MO13 en SC Woezik in de oudste categorie er met de prijzen vandoor.

Tussen het ochtend- en het middagprogramma was er een spectaculaire opening van het compleet gereviseerde pannaveld. De organisatie van het LMTT wilde namens de meidenafdeling iets terug doen voor de club. Na vijf jaar is het meidenvoetbal niet meer weg te denken aan de Akkerlaan. De club heeft de meiden niet alleen een plek gegeven, maar ook omarmd en ondersteund.

De opening werd omlijst door een fantastische voetbalshow van voetbalvlogger Esra Neter, beter bekend als EssiMessi, en Laura Dekker, een van de wereld beste freestylers, die ongelofelijke trucs met de bal voor de dag toverde. De loterij voor de Bas van de Goor Foundation was een groot succes. Het LMTT wil elk jaar een goed doel ondersteunen en dit jaar was er gekozen voor ‘sporten met diabetes’. We kunnen met de hele club vrijwilligers, speelsters en bezoekers terugkijken op een fantastische voetbaldag, waarbij we volgend jaar tweede Pinksterdag alvast in de agenda hebben genoteerd.

Het bericht Nieuws | Liona Meiden Top Toernooi wederom een groot succes verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!