Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Spelersbudget van zeven ton, ik schaam me soms voor onze salarissen’

Voor iedere club in het betaalde voetbal is het momenteel overleven. Helemaal voor een club als Telstar uit Velsen-Zuid.

Commercieel directeur Steef Hammerstein liet eerder al weten dat zijn club vooral de inkomsten uit thuiswedstrijden nodig heeft om overeind te blijven en speculeerde al over uitstel van betalingsverplichtingen en een crowdfundingsactie.

Aan het uitgavenpatroon van Telstar zal het in ieder geval niet liggen: dat is en blijft bescheiden. “We hebben een spelersbudget van zeven ton. Dat is het complete bedrag voor 26 voetballers en alles erbij”, voegt Hammerstein toe in gesprek met Voetbal International. “Er zijn momenten bij dat ik me schaam voor de salarissen die wij aanbieden.”

The post ‘Spelersbudget van zeven ton, ik schaam me soms voor onze salarissen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *