Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

40 jaar vrouwenvoetbal in Koekange

vitesse

Precies 40 jaar vrouwenvoetbal in Koekange. Dat wordt gevierd. En als het even meezit, wordt het zaterdag dubbel feest bij Vitesse ’63.

De vrouwen van Vitesse ’63 in Koekange kunnen zich geen groter cadeau wensen voor het 40-jarig bestaan van de vrouwentak van de club dan promotie naar de landelijke eerste klasse. Zaterdag, tijdens de viering van het jubileum, wordt de beslissende wedstrijd gespeeld. Op eigen veld.
Het zal erom spannen, maar Vitesse ’63 heeft de beste kaarten in handen. De uitwedstrijd in Steenwijk wonnen de Koekanger dames met 1-3. Saillant detail: mochten de vrouwen promoveren, dan spelen ze komend seizoen hoger dan de heren van Vitesse ’63.

Het bericht 40 jaar vrouwenvoetbal in Koekange verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *