Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Brabant vrouwenvoetbal een aanrader

facebook brabantDe media heeft maar weinig met vrouwenvoetbal. In de provincie Brabant vonden ze dat ook, dus werd er een Facebook in elkaar gezet om het vrouwen en meidenvoetbal in deze provincie te promoten. Elk niveau is welkom al moeten de teams er zelf wel wat voor doen, de aanwas van berichten groeit nog altijd en dat geeft een mooi gevoel. Het is een begrip in Brabant geworden. Wedstrijdverslagen van alle klassen, prijsvragen en veel over het meidenvoetbal

De clubs mogen zelf items insturen en voor de acties, finales en interviews dragen ze zelf verantwoordelijkheid. Ook sturen ze elke week mensen op pad om wedstrijden te gaan bekijken. Klik hier om een kijkje te nemen.

Het bericht Brabant vrouwenvoetbal een aanrader verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *