Extra beslissingswedstrijd in zaterdag hoofdklasse

hoofdklasseHet seizoen duurt langer voor de verliezende clubs die het zaterdag niet gaan redden. Er komt een extra beslissingswedstrijd op zaterdag 18 juni tussen de verliezers van Oranje Nassau – VV IJzendijke en Sporting’70 – SSS Klaaswaal. Dit is nodig omdat de hoofdklasse te weinig clubs heeft voor het nieuwe seizoen. Ondanks deze extra wedstrijd is het ook daarna mogelijk dat het aantal van 12 clubs niet gehaald gaat worden, dit hangt af van de wedstrijd RVVH – Jong Telstar. We komen daar maandag zeker nog op terug.

Het bericht Extra beslissingswedstrijd in zaterdag hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!