Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Extra beslissingswedstrijd in zaterdag hoofdklasse

hoofdklasseHet seizoen duurt langer voor de verliezende clubs die het zaterdag niet gaan redden. Er komt een extra beslissingswedstrijd op zaterdag 18 juni tussen de verliezers van Oranje Nassau – VV IJzendijke en Sporting’70 – SSS Klaaswaal. Dit is nodig omdat de hoofdklasse te weinig clubs heeft voor het nieuwe seizoen. Ondanks deze extra wedstrijd is het ook daarna mogelijk dat het aantal van 12 clubs niet gehaald gaat worden, dit hangt af van de wedstrijd RVVH – Jong Telstar. We komen daar maandag zeker nog op terug.

Het bericht Extra beslissingswedstrijd in zaterdag hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.