Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Talent Victoria Pelova naar ADO Den Haag

victoria

Eens in de zoveel tijd komt er een bijzonder talent de voetbalvelden van Concordia op lopen. Met de bal aan haar voet liet ze al snel menig klein mannetje alle hoeken van het veld zien.

Haar prachtige dribbels en passes leidden in de loop der jaren dan ook tot mooie hoogtepunten: meerdere kampioenschappen, een bekerfinale, vele KNVB-selecties en zelfs een debuut in het Nederlands Elftal onder 15. Eenmaal aangekomen in de B-jeugd werd mede door haar weergaloze doelpunt tegen Spartaan’20 (zie hier) uiteindelijk de finale van de nacompetitie gehaald. Victoria nam haar team bij de hand en dirigeerde de B1 naar de hoofdklasse. Hier bleef ze ook in het laatste jaar tussen ‘haar jongens’ van grote waarde als stijlvolle ‘nummer 10’ en penaltyspecialist.

Maar na alle mooie jaren is nu toch de tijd gekomen voor een nieuw avontuur. Het zwart-wit wordt groen-geel, Sportpark Brasserskade wordt het Kyocera stadion en het Heisa wordt het Haags kwartiertje. Victoria maakt de prachtige overstap naar de vrouwen van ADO Den Haag.

Het bericht Talent Victoria Pelova naar ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *