Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanavond open training bij RKVV Velsen

velsen blijVrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport binnen de KNVB. Komend seizoen zijn bij RKVV Velsen verschillende vrouwenteams actief op zowel prestatief als recreatief niveau. Recent is RKVV Velsen een samenwerkingsverband aangegaan met Telstar. Het huidige beloftenteam van Telstar en een nieuw gevormd team van meisjes onder de 16 jaar zullen komend seizoen onder de vlag van RKVV Velsen uitkomen in de competitie.

Vanavond om 19.30 uur wordt op het sportpark van RKVV Velsen een open training gehouden voor alle vrouwen die belangstelling hebben om komend seizoen bij de club in Driehuis te komen voetballen. De training zal worden gegeven door de nieuwe trainer Cor Noorderbos.

Het bericht Vanavond open training bij RKVV Velsen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *