Drie speelsters van FC Purmerend naar Fortuna Wormerveer

purmerend

Fortuna Wormerveer krijgt een gezicht, de club heeft drie speelsters binnen die afkomstig zijn van FC Purmerend. Jacintha Steinmetz, 2e van links bovenste rij, Daniela Bos (keepster) en Mandy van Heyningen, op de foto naast de keepster gaan naar Fortuna Wormerveer die in de zondag hoofdklasse zal uitkomen. Eerder kwam Carli Luntz al over van Telstar. De club wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Topklasse. Volgende week nog meer mutaties van de club.

Het bericht Drie speelsters van FC Purmerend naar Fortuna Wormerveer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!