Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Geslaagde avond in Sibculo

samen bijeen

Eervol verlies vrouwenteam gemeente Hardenberg tegen Nederlands politieteam, 1-3

Het was vrijdagavond 3 juni een zeer geslaagde avond op sportpark de Dubbeltreffer. Het publiek genoot van een heerlijke avondzon en van een aantrekkelijk duel tussen het Vrouwenteam Gemeente Hardenberg en het Nederlands politieteam. Dankzij een aantal sponsoren betrad het gemeentelijk Vrouwenteam het veld in een prachtig tenue.

In de eerste helft waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Door een prachtig doelpunt van Amber Meijerink (Hardenberg ’85) kwamen de vrouwen op een  1-0 voorsprong. Vlak voor rust maakte Brenda Eefting namens het Nederlands Politieteam de 1-1. Na rust werd het krachtverschil duidelijker en liepen de politievrouwen met doelpunten van opnieuw Brenda Eefting en Jessica Ploeg uit naar een 3-1 eindzege.

Tjeerd Strengholt, trainer van de politievrouwen, was verrast over het niveau van het gelegenheidsteam en zeer tevreden met deze oefenwedstrijd in de aanloop naar het EK in Tsjechië dat eind deze maand gespeeld wordt. De coaches Henk Klokkers en Dennis Olthof blikten tevreden terug op de eerste editie en gaven aan ook voor de volgend jaar beschikbaar te zijn om het Vrouwenteam Gemeente Hardenberg te begeleiden. Ze waren zeer content met het spel dat hun team op de mat legde. Het publiek was enthousiast over de wedstrijd en vanwege de ’24 uur van SVV’56’ bleef het nog lang gezellig op het sportpark in Sibculo.

Volgend jaar is SCD ’83 in Dedemsvaart gastheer voor het vrouwenteam, waardoor dit succesvolle initiatief voor het gezamenlijke vrouwenvoetbal in de gemeente Hardenberg verder uitgebouwd kan worden.

Het bericht Geslaagde avond in Sibculo verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *