Maayke Heuver stopt bij FC Twente





HeuverMaayke Heuver heeft besloten te stoppen met voetballen bij FC Twente. De 25-jarige middenvelder sluit haar carrière bij FC Twente af met het vierde landskampioenschap op rij en vijf in totaal. Heuver beraad zich over haar sportieve en maatschappelijke toekomst.

Maayke Heuver kwam in het seizoen 2007-2008 naar FC Twente om in de toenmalige trainingsgroep O17 te trainen en oefenwedstrijden te spelen. Na dit eerste seizoen maakte Heuver de overstap naar de eerste selectie. In de afgelopen acht seizoenen werd Heuver met FC Twente Vrouwen vijf keer Kampioen van Nederland, twee keer Kampioen van de BeNe League en won ze de KNVB Beker.

Afgelopen seizoen mocht ze als aanvoerder de kampioensschaal in ontvangst nemen. In de UEFA Women’s Champions League bereikte de Vriezenveense dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis met haar ploeg de Round of 16 door over twee wedstrijden FC Bayern München te verslaan. Voor Oranje debuteerde ze in 2012, speelde ze 18 interlands nam deel aan het EK in Zweden. Op dit moment weet ik nog niet of deze alleen binnen het voetbal liggen of dat ik me ga focussen op het leven buiten het voetbal.”

Het bericht Maayke Heuver stopt bij FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!