Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nacompetitie krijgt bizar einde op 18 juni

duel rvvhDe nacompetitie krijgt een bizar einde. Mocht Jong Telstar winnen van RVVH dan promoveert het naar de topklasse, RVVH speelt een extra wedstrijd tegen FC Eindhoven. Wint RVVH die wedstrijd dan gaat het naar de topklasse, Eindhoven naar de zondag hoofdklasse.

Op 18 juni spelen de verliezers van Sporting’70/SSS en Oranje Nassau/IJzendijke tegen elkaar in een extra beslissingswedstrijd maar……..mocht RVVH of Jong Telstar de hoofdklasse verlaten dan promoveren/blijven ook de verliezers in de hoofdklasse. Dit weten de clubs pas op dezelfde dag van de wedstrijd RVVH/Telstar-Eindhoven. De verliezende club promoveert/blijft dan ook behouden voor de hoofdklasse, dit is nog nooit eerder voorgekomen in het vrouwenvoetbal.

Het heeft wel zware gevolgen voor de 1e klasse A, door het wegvallen van CVV Zwervers komen we niet verder dan 8 clubs….mits bovengenoemd scenario ook zal plaatsvinden. Wij denken dan dat de verliezende clubs (Barendrecht II – Wartburgia II en Smerdiek – VV Brielle allemaal in of naar de 1e klasse A gaan of blijven.

Met deze vier clubs kom je op het aantal van 12 clubs uit.

Het bericht Nacompetitie krijgt bizar einde op 18 juni verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *