Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Speelsters CVV Zwervers naar RCL

keepster wieldersJoraline Wielders en Shirley Nederpel van CVV Zwervers naar RCL.

Helaas bereikte RCL het bericht dat  CVV Zwervers stopt met het vrouwenvoetbal. Trainer Janet Griffioen is echter wel verheugd dat keepster Joraline en voorhoede speelster Shirley de overstap naar RCL maken. Twee ervaren speelsters die ons team zeker gaan versterken.

Met Joraline hebben we naast onze huidige keepster nu 2 uitstekende keepsters. Shirley keert weer terug naar RCL en hopen dat ze vele doelpunten voor RCL gaat scoren.

Tevens komt keepster Cynthia Roeleveld over van SV Overbos. Ook voor het 2e elftal hebben we nu 2 keepsters. Cynthia is begonnen bij Overbos in de F-jes tot vrouwen 1 en is het afgelopen seizoen uitgekomen voor vrouwen 2. Cynthia heeft leuke jaren gehad bij Overbos maar is toe aan een nieuwe uitdaging bij RCL.

Het bericht Speelsters CVV Zwervers naar RCL verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *