Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Schijndel en Raaijmakers naar PSV

psvIn navolging van Aniek Nouwen en Kirsten Koopmans hebben vandaag Pleun Raaijmakers en Yvonne van Schijndel hun tweejarig contract getekend bij PSV Vrouwen. De speelsters komen over van CTO Eindhoven Talent Team en zijn jeugdinternationals bij Oranje O19.

De nieuwe speelsters van PSV Vrouwen tekenden vrijdag in het Philips Stadion hun contract in het bijzijn van directielid Peter Fossen. Zowel van Schijndel als Raaijmakers zijn afkomstig van het CTO Eindhoven, het talententeam van Centrum voor Topsport en Onderwijs Eindhoven in samenwerking met KNVB en PSV waarvan in het verleden al meerdere speelsters de overstap maakten naar PSV.

Het bericht Van Schijndel en Raaijmakers naar PSV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *