Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wesley Cheret opnieuw trainer bij VV Rhoon

13414063_585732898269038_2072219024_nBij Voetbalvereniging Rhoon keert een ervaringsdeskundige terug om de Rhoonse Vrouwenselectie het komend seizoen te trainen. Het vertrouwde gezicht van Wesley Cheret, al eerder een aantal jaren actief geweest bij de Rhoonse dames, keert terug als hoofdverantwoordelijke voor de groep.

Wesley was al eerder tussentijds hoofdtrainer bij Rhoon in het seizoen ’14-’15. Na het afgelopen jaar de mannenselectie van Rhoon 2 onder zijn hoede gehad te hebben, keert hij dus terug bij zijn oude liefde. Het contact met de dames is ook afgelopen seizoen goed gebleven en toen Sanne Dekkers aangaf vanwege omstandigheden de samenwerking niet te willen voortzetten, was het lijntje met de technische commissie van v.v.Rhoon kort en snel gelegd om wederom als hoofdcoach bij de vrouwen aan de slag te kunnen gaan.

Het bericht Wesley Cheret opnieuw trainer bij VV Rhoon verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *