Eredivisie Ajax verslaat CTO Amsterdam

Ajax vs CTO Amsterdam

Gisteren middag heeft CTO Amsterdam een leuk oefenduel gespeeld tegen de vrouwen van Ajax op de Toekomst. Na een spannende eerste helft met een aantal goede kansen zijn er geen doelpunten gevallen. In de tweede helft heeft CTO het een periode erg moeilijk. CTO komt 3-0 achter en Lize kop pakt ook nog penalty.

Op het einde knokt CTO Amsterdam zich nog terug naar 3-2 door doelpunten van Ashleigh Weerden en Chelsea Kenton na twee mooie passes van Kim van Velzen. Dit is tevens ook de einduitslag. CTO kan terugkijken op een goede en leerzame wedstrijd!

Het bericht Eredivisie Ajax verslaat CTO Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!