Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook Lysanne van der Wal naar Duitse competitie

wal

De Eredivisie loopt leeg, opnieuw verlaat een speelster onze Mickey-Mouse competitie. Lysanne van der Wal verlaat Heerenveen en gaat spelen voor BV Cloppenburg dat uitkomt in de tweede Bundesliga. Daar komt zij Nienke Olthof tegen die al eerder rond kwam met de Duitse club. Lysanne van der Wal is de achtste speelster die in Duitsland gaat spelen.

Maruschka Waldus (Turbine Potsdam), Claudia van den Heiligenberg (Jena), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Vivianne Miedema (M√ľnchen), Liv Aerts en Kelly Simons (B.M. Gladbach) en Lysanne van der Wal en Nienke Olthof zijn volgend seizoen te bewonderen bij onze Zuiderburen.

Het bericht Ook Lysanne van der Wal naar Duitse competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *