Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrouwen FC Twente gaan hoe dan ook door

logo twente vrouwenEen faillissement dreigt voor FC Twente. Als de beroepscommissie van de KNVB de degradatie naar de Jupiler League doorzet, dan loopt de Enschedese club miljoenen euro’s mis. Omdat het besluit nog ongewis is, houdt Twente met alle scenario’s rekening.

Er wordt dan een faillissementsaanvraag voorbereid. “Het bestuur heeft met een registeraccountant alle scenario’s doorgerekend. Daaruit blijkt in alle variaties dat er een tekort van tientallen miljoenen ontstaat als de club degradeert. Er rest dan niets anders dan zelf het faillissement aan te vragen.

Maar dit heeft geen gevolgen voor de vrouwen van FC Twente ondanks een bericht eerder op deze site. De vrouwen blijven in ieder geval actief in de Eredivisie mocht de club het  faillissement aanvragen.

Het bericht Vrouwen FC Twente gaan hoe dan ook door verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *