Vrouwen FC Twente gaan hoe dan ook door

logo twente vrouwenEen faillissement dreigt voor FC Twente. Als de beroepscommissie van de KNVB de degradatie naar de Jupiler League doorzet, dan loopt de Enschedese club miljoenen euro’s mis. Omdat het besluit nog ongewis is, houdt Twente met alle scenario’s rekening.

Er wordt dan een faillissementsaanvraag voorbereid. “Het bestuur heeft met een registeraccountant alle scenario’s doorgerekend. Daaruit blijkt in alle variaties dat er een tekort van tientallen miljoenen ontstaat als de club degradeert. Er rest dan niets anders dan zelf het faillissement aan te vragen.

Maar dit heeft geen gevolgen voor de vrouwen van FC Twente ondanks een bericht eerder op deze site. De vrouwen blijven in ieder geval actief in de Eredivisie mocht de club het  faillissement aanvragen.

Het bericht Vrouwen FC Twente gaan hoe dan ook door verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!