Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De mutaties van VV Rhoon

logo rhoon 1RKDEO verwelkomt vijf nieuwe speelsters en is nog op zoek naar een keepster!

RKDEO uit Nootdorp heeft de selectie voor komend seizoen met vijf speelsters weten te versterken. De hoop op een zesde versterking is nog gevestigd op een zeer ervaren speelster waarmee een oriënterend gesprek is gevoerd. Daarnaast is de club nog dringend op zoek naar een keepster, daar er momenteel maar 1 beschikbaar is voor twee teams. Interesse? Zoek contact met trainster Wendy Rietveld (06-48477253) wendy.rietveld@live.nl).

Wij stellen onze aanwinsten graag aan u voor:

rhoon 1Frederique Bonemeijer komt over van DSVP, waar zij het afgelopen seizoen helaas door een blessure weinig minuten heeft kunnen maken. Daarvoor heeft zij gevoetbald bij v.v. Lyra en Velo.“Ik hoop bij RKDEO een plekje te kunnen veroveren als linksbuiten, maar ook in de spits kan ik uit de voeten. Ik verwacht veel van de nieuwe trainster Wendy Rietveld te kunnen leren en hoop iets te kunnen toevoegen aan het team. Het zou mooi zijn als ik veel doelpunten kan maken, zodat wij mee kunnen doen voor het kampioenschap”.

rhoon 2Kim Oosterom, geen onbekende voor RKDEO, keert terug! Kim komt van RCL waar zij de afgelopen drie seizoenen in de selectie heeft gespeeld. Kim is enorm gegroeid in deze drie jaar en wij zijn dan ook erg blij met haar terugkeer naar RKDEO.

“Na drie mooie seizoenen bij RCL, waarin ik heb laten zien wat ik kon, heb ik nu besloten om terug te keren naar RKDEO. Ik heb veel zin om weer met de meiden te mogen voetballen. Daarbij wil ik me ook hier weer opnieuw bewijzen en laten zien wat ik kan”.

rhoon 3Van Blijdorp komt Esmee Bonten over. De 20 jarige linkspoot heeft de afgelopen tijd bij diverse clubs meegetraind maar had bij RKDEO na één training direct het juiste gevoel.

“Ik heb eerder met Wendy als trainer gewerkt bij SVS en FC Binnenmaas, ik weet wat ik aan haar heb en dat ik op dit niveau mee kan. Zelf denk ik de nodige creativiteit en extra scorend vermogen toe te kunnen voegen aan dit leuke team!”

rhoon 4Sascha van Wijnen trekt na een jaar haar voetbalschoenen weer van de wilgen. Zij is eerder uitgekomen voor s.v. Den Hoorn.

“Na een jaartje rust vanwege mijn zwangerschap ben ik blij weer volop te kunnen voetballen. Een mooi moment ook voor een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club. Ik kijk ernaar uit om bij RKDEO te voetballen en er het maximale uit te halen. Laat het seizoen maar beginnen”.

 

rhoon 5Rosanne Homs speelt momenteel alleen in de zaal bij v.v. Bergen. Zij meldde zich aan voor de open trainingen omdat zij graag weer meer wil sporten en voetbal nou eenmaal de leukste sport blijft voor haar.

Op het veld speelde zij eerder bij Reigerboys en in Zwitserland voor F.C. Aïre-Le-Lignon.

”Ik heb besloten weer veldvoetbal te gaan spelen na een aantal jaar alleen in de zaal actief te zijn geweest. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar een mooi seizoen bij RKDEO”.

Trainster Wendy Rietveld geeft aan verheugd te zijn met verbreding van de selectie.
“Komend seizoen zullen ook 8 talentvolle meiden vanuit de MA1 de overstap maken richten de vrouwenselectie. Onze selectie herbergt nu een mooie mix van talent en ervaring en ook de staf is zo goed als rond. Als we nog een keepster en een grensrechter weten te vinden zijn we in mijn ogen compleet. Al hoop ik uiteraard ook nog op de ervaren speelster met wie ik gesproken heb.”

Er volgen nog wat spannende dagen voor de club uit Nootdorp!

Het bericht De mutaties van VV Rhoon verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *