Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ter Leede en VV Berkum winnen toernooi Gramsbergen

grams

Het 21e Plus internationaal vrouwenvoetbaltoernooi is gewonnen door Ter Leede uit Sassenheim, zij wonnen het A-toernooi nu voor de vierde keer op rij, een unieke prestatie. Ter Leede was met 4-1 te sterk voor het Duitse Tusa ’06 Dusseldorf. Het B-toernooi is gewonnen door v.v. Berkum en het C-toernooi door ZVV ’56 2 uit Apeldoorn.

Na een aantal wedstrijden op vrijdag vanaf 18.00 uur startte het toernooi op zaterdagmorgen om 8.20 uur. Na een mooi openingsfeest in de grote feesttent op vrijdagavond stonden de teams zaterdagochtend weer op tijd op het veld om de resterende wedstrijden te spelen. Het was een prima voetbalweertje met een graad of 20. Tijdens de finale was er zon en konden de toeschouwers en speelsters die al uitgevoetbald waren onder het genot van een drankje genieten van 3 prachtige finales op sportpark ’t Hoge holt.

toernooi

De door de scheidsrechters beoordeelde prijzen voor sportiefste teams zijn gewonnen door v.v. Baardwijk (A-toernooi), NVC Naarden (B-toernooi) en IJsselmeervolgels (C-toernooi). De prijzen voor de beste speelsters gingen naar Liselotte Wels van s.c. Buitenveldert (A-toernooi), Frida Bremer van Unicum (B-toernooi) en Amber Meijerink van Hardenberg ’85 (C-toernooi). Tot beste keepsters werden verkozen Richelle Boesenkool van v.v. de Weide (A-toernooi), Romana van Meerland van OSV Amsterdam (B-toernooi) en Sanne Groenewegen van v.v. SEP 3 (C-toernooi). Het funtoernooi op zondag, met diverse voetbalgerelateerde spelen, werd gewonnen door OSV Amsterdam. 2e werd SEP 1 uit Delft en 3e s.c. ’t Gooi uit Hilversum.

Aan het toernooi namen 37 ploegen uit heel Nederland en Duitsland deel. Zo’n 600 speelsters en begeleiders verbleven enkele dagen in Gramsbergen. Ze logeerden op bungalowpark ’t Hooge Holt en in tenten op het trainingsveld. Op het openingsfeest werd een mascottewedstrijd gehouden, deze is gewonnen door Eenrum Kloosterburen. Zij waren allen verkleed in boerenoverals en boerenkieltjes, aangevoerd door iemand verkleed als Yvon Jaspers van het tv-programma Boer zoekt vrouw. 2e is geworden v.v. Bruchterveld en 3e was s.v. Gramsbergen.

A-toernooi: 1: Ter Leede, 2: Tusa 06 Dusseldorf , 3: SC Buitenveldert, 4: VV de Weide, 5: Bruchterveld, 6: Baardwijk, 7: RKVV Velsen, 8: FC Purmerend.

B-toernooi: 1: VV Berkum, 2: Longa ’30, 3:  Eenrum 1, 4: TSV  Klausdorf, 5:  VV Helpman, 6: SVZW, 7: VV Maarssen, 8:  SV Gramsbergen, 9: OZC, 10: HHC Hardenberg, 11: SWZ BOSO, 12: Unicum, 13: NVC, 14:OSV, 15: VV Sep 1&2, 16: VV Bergentheim.

C-toernooi: 1: ZVV ’56, 2: SV Alliance ’22, 3: IJsselmeervogels, 4: CVS Vios, 5: HRC ‘ 14, 6: Hardenberg 85, 7: SC t Gooi 2, 8: SP Teuge, 9: VVH Velserbroek, 10: VV Bruchterveld 2, 11: VV Holwierde, 12: Eenrum 2, 13: VV Sep 3.

Voor foto’s zie website www.sv-gramsbergen.nl/ivt en www.facebook.com/vrouwentoernooi.gramsbergen

foto’s gemaakt door Anja Amsink

 

Het bericht Ter Leede en VV Berkum winnen toernooi Gramsbergen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.