Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

13 of 14 clubs in zondag Hoofdklasse

kolping complexVoor het nieuwe seizoen is het aantal clubs nog niet bekend. Wint FC Eindhoven de beslissingswedstrijd tegen RVVH dan blijft het in de Topklasse, bij een nederlaag keert het terug naar de zondag Hoofdklasse. Totaal 13 of 14 clubs, volgende week weten we het. De indeling zoals wij het voorspellen:

1 Fortuna Wormerveer 2 RKSV Nuenen 3 Buitenveldert II 4 Fortuna’54 5 Prinses Irene 6 Victoria Boys 7 SC ‘t Zand 8 DSE 9 Someren 10 VV Maarssen 11 SV Venray 12 Kolping Boys 13 Venlosche Boys 14 (mogelijk) FC Eindhoven.

Het bericht 13 of 14 clubs in zondag Hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *