Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Be Quick Dokkum trekt keepster Naomi de Jong aan

Naomi de JongKeepster Naomi de Jong staat vanaf het seizoen 2016-2017 onder de lat bij Be Quick Dokkum. Afgelopen seizoen keepte De Jong in het eerste vrouwenelftal van derdeklasser Bolsward.

Wybe Pieter Zijlstra, de nieuwe trainer van de eerste 2 damesselecties van Be Quick, geeft aan dat hij zeer tevreden is met deze aanwinst.  In augustus gaat hij op trainingskamp met de beide selecties die hiermee langzaam maar zeker meer gestalte krijgen. “Maar er is zeker nog plek voor enkele talentvolle speelsters” zo laat hij weten.

De vrouwenafdeling van Be Quick Dokkum groeit nog steeds en kent inmiddels al ruim 200 leden. Er zijn drie seniorenelftallen, met aanvoer vanuit de bloeiende meisjesgelederen. De club heeft een prachtige accommodatie en vier velden tot haar beschikking waaronder twee moderne kunstgrasvelden.

Het bericht Be Quick Dokkum trekt keepster Naomi de Jong aan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *