Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Buitenveldert meiden naar toernooi in Parijs

Buitenveldert O16 seizoen 2015-2016 kopie

Buitenveldert O16 is door de Franse voetbalbond en de gemeente Parijs uitgenodigd om van 16 t/m 20 juni deel te nemen aan een driedaags toernooi in Parijs tijdens Euro 2016. Aan dit 7×7 toernooi doen 8 Franse teams mee en 8 teams uit Duitsland, TsjechiĆ«, Polen, ItaliĆ«, Bulgarije, Portugal, Slowakije en Nederland. De finale van dit prestigieuze toernooi wordt gespeeld in de fanzone naast de Eiffeltoren. Bijzonder is dat de Franse bond niet alleen het toernooi verzorgt, maar ook een compleet bijprogramma, inclusief de wedstrijd Portugal – Oostenrijk.

Voor dit hechte team wordt het vast een onvergetelijke afsluiting van het seizoen. Met de doelstelling om minimaal de finale te halen hoopt Buitenveldert de Nederlandse eer in Parijs toch enigszins hoog te houden.

Het bericht Buitenveldert meiden naar toernooi in Parijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *