Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De zomer komt eraan, ook voor ons

duel bavel-nemelaerHet seizoen nadert het einde, nog drie beslissingswedstrijden staan er op het programma. We publiceren vandaag de verwachte indelingen in de landelijke klassen, de KNVB zal begin juli de definitieve indelingen bekend maken.

Mail ons de mutaties door van jouw club dan maken we er een leuk stukje van, overschrijven kan nog een paar dagen maar we publiceren nu geen oproepen meer over ‘speelsters gezocht’. Mail de vertrekkende of nieuwe speelsters van jouw club door naar rob@vrouwenvoetbalnieuws.nl

Voorlopig gaan we nog even door met de site, het EK onder 19 komt eraan, de Olympische Spelen, en al het andere nieuws wat binnenkomt. De redactie gaat ook op vakantie, is wel even nodig na een mooi maar druk seizoen. Voor straks een fijne vakantie!

Het bericht De zomer komt eraan, ook voor ons verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.