Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kort transfernieuws

BoerrigteranaNa 3 mooie en leerzame seizoenen bij Oranje Nassau Groningen heeft Ana Carolina de Jong besloten om het dichter bij huis te zoeken. Na het winnen van een internationaal toernooi met het talententeam van ON, het behalen van het kampioenschap en de 2e plek in de bekerfinale plus het laatste seizoen nacompetitie voor promotie gehaald heeft zij besloten om naar Heerenveense Boys te gaan.

Britt Veldman verlaat Jong PEC Zwolle, zij stapt over naar SSS in Klaaswaal, Laika Boerrigter (foto rechts) stopt bij FC Twente na 8 mooie jaren, waar zij gaat spelen is nog niet bekend.

Maxime Bennink en Moon Pondes verlaten Jong FC Twente en stappen over naar PEC Zwolle.

logo berkelVoor het komend seizoen is voetbalvereniging CVV Berkel op zoek naar een enthousiaste verzorgster voor de vrouwenafdeling. Wij bieden je een ambitieuze club met veel gezelligheid en een financiële vergoeding. Voor meer informatie kunt u bellen met Marinka van Dijk 06-12907962 of mailen naar dames@cvvberkel.nl.

Het bericht Kort transfernieuws verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *