Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden CVV Berkel pakken prijzen

berkel samenDe meisjes E en D van CVV Berkel hebben afgelopen zaterdag de finales van de Regio Rijnmond Cup gewonnen. Op het complex van Xerxes DZB werden alle finales in de diverse categorie├źn gespeeld en was Berkel duidelijk een maatje te groot voor de tegenstanders, al bleef het bij de ME spannend tot de laatste seconde.
Daar de MD oppermachtig bleek en ongehinderd 1e werd, kwam het bij de ME tot een ware apotheose want strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen in de finale wedstrijd tegen CVV Zwervers.

Na de reguliere speeltijd was het 1-1 waardoor strafschoppen uiteindelijk de winnaar moest aanwijzen.  Berkel hield het hoofd koel en schoot de meeste pingels feilloos binnen waardoor het uiteindelijk met 4-3 als winnaar het veld verliet en niet veel later,net als de MD, de beker en medailles blij en trots in ontvangst nam.
Een puike prestatie van de meisjes teams waar heel CVV Berkel trots op mag en moet zijn .

Het bericht Meiden CVV Berkel pakken prijzen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *