Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

René de Priester nieuwe trainer JVOZ C3M

De meiden van JVOZ C3M wisten het al een tijdje, maar nu is het ook officieel bekend gemaakt.

De Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) in Vlissingen heeft de trainersstaf compleet. Een opvallende naam naast die van John Karelse (B1  o17) en het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Piet de Rijke is die van René de Priester. René heeft 4 jaar lang de D2 (O12) onder zijn hoede gehad.

Na trainersfuncties te hebben gehad bij VV Dinteloord, RKSV Halsteren, de KNVB volgde 4 jaar JVOZ. In 2013 vertrok de trainer bij de JVOZ, maar keert nu terug om de getalenteerde meiden van de C3M te trainen en te coachen. De terugkeer van de ervaren en gedreven trainer/coach wordt bij alle betrokkenen als zeer positief ervaren. De meidengroep was ook meteen enthousiast na de bekendmaking. JVOZ C3M gaat spelen in de 1e klasse Zuid1 bij de jongens C-junioren en dat is een mooie uitdaging voor de meiden. We wensen René en het team veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging.

Het bericht René de Priester nieuwe trainer JVOZ C3M verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *