Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tot nu toe 10 clubs in 1e klasse A

rijnvogels juicht

Tot nu toe komen we niet verder dan tien clubs die volgend seizoen actief zijn in de eerste klasse A. Stel zal er duidelijkheid komen welke twee clubs nog meer instromen om op 12 clubs te komen. Ook Sporting’70 en/0f Oranje Nassau niet, lees bericht indelingen zaterdag Hoofdklasse.

Wij verwachten dat Wartburgia II en VV Brielle dit gaan invullen, zelfs een beslissingswedstrijd lijkt niet aan de orde, beide clubs hebben hierover ook niets vernomen van de KNVB. De tien clubs zijn:

1 Klarenbeek 2 FC Rijnvogels 3 VV Rhoon 4 DSS II 5 Reiger Boys 6 Odysseus’91 7 IJFC 8 Barendrecht II 9 CVV Berkel 10 Smerdiek

Het bericht Tot nu toe 10 clubs in 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *