Clubs zoeken oefentegenstanders

logo btvBuitenveldert zoekt oefentegenstanders voor het eerste en tweede elftal, uit of thuis maakt niet uit, van BVO tot de tweede klassen, geldt voor Vrouwen 1 en 2. Graag in de periode van 1 augustus t/m 16 augustus. Mail naar Peter Weilenmann: scbuitenveldert@buitenveldert.com

logo prinses irenePrinses Irene Vrouwen 1 uitkomend in de Hoofdklasse zondag is voor zondag 10 juli(voorstel 11:00 uur) of dinsdag 12 juli(voorstel 20:00 uur) op zoek naar een tegenstander. De wedstrijd kan in Nistelrode op het kunstgrasveld plaatsvinden. Graag reacties naar het volgende adres: joop.vd.heijden@net.nl

Het bericht Clubs zoeken oefentegenstanders verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!