Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Blokkers heeft zich flink versterkt

blokkers-kadoelen-dames-1-1VV de Blokkers heeft 9 nieuwe aanwinsten binnen voor de selectie

De Blokkers heeft zich flink versterkt voor het nieuwe seizoen, maar liefst 9 speelsters komen de selectie versterken.

Denise Wouda ( Oosthuizen), Marlinda Kramer, Celine Bruijns ( beide Woudia), Larissa Smit, Lianne vd Poel, Thessa Burgmeijer ( allen KGB), Lieke Ooievaar ( Reiger Boys), Saadia Ayyad ( Kadoelen) en Marijke Kristel ( Oosthuizen) hebben besloten de overstap naar de Blokkers te maken.

We zijn erg content met deze aanwinsten, ons doel was om de selectie naar minimaal 30 speelsters uit te breiden om aan onze doelstellingen te kunnen voldoen.

Wij willen met de vrouwen 1 mee doen om promotie en met de vrouwen 2 willen we kampioen worden in de 4e klasse.

Luc Ebbeling: Ik ben erg blij met deze selectie, dit geeft concurrentie en betekend dat iedereen zijn best moet doen om bij de eerste 14 te zitten op de wedstrijddag. We hebben een goeie mix van jeugdige talenten en ervaren speelsters die weten wat er gevraagd wordt om een rol van betekenis te spelen in de competitie.

De groep is nu compleet, we zijn alleen nog op zoek naar een Fysio en een vaste assistent scheidsrechter, het zou mooi zijn als we dat nog kunnen realiseren voordat de vakanties beginnen, aldus Luc Ebbeling

Het bericht De Blokkers heeft zich flink versterkt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *