Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Reiger Boys zet in op de toekomst

duel reiger boysReiger Boys is verheugd te melden dat we ondanks de degradatie erin geslaagd zijn om de selectie voor komend seizoen van een behoorlijke kwaliteitsimpuls te kunnen voorzien.

Vanuit de Ma1 verwachten we veel van onderstaande talenten:
Evelyn Schoon
Noelle Bruins
Fayolla van Straalen
Merel Albertsma

Van buitenaf komen nog de “oud” Reiger Boys speelsters met de nodige ervaring;
Aaike Verschoor (Telstar)
Jessica Overtoom (Saestum)
Bonnie Smit (Fortuna)
Alina Uil (Kolping Boys)

De selectie begint vorm te krijgen en het is een fantastische mix van jong en oud aldus trainer Cor Smit en speelster / assistent trainer Aaike Verschoor. We zijn nog in gesprek met een aantal speelsters en dan is de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond. Met deze groep kunnen we hoge ogen gooien en echt iets opbouwen. Het is een goede mix van kwaliteit en ervaring, waarbij wij ook blij zijn dat de huidige groep voor het grootste gedeelte in tact blijft. De weg omhoog is weer ingezet.

Al met al hebben we veel vertrouwen in de toekomst. Onze jeugd bewijst jaarlijks mee te doen in de top en daar plukken we nu de vruchten van, dit seizoen stromen de grootste talenten door en dat willen wij jaarlijks uitbreiden. Ons streven is ernaar om de selectie uit minimaal 50% eigen jeugd te laten bestaan. Talenten krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen, er ligt een duidelijk plan klaar. En als vanuit de selectie meiden rechtstreeks de Eredivisie instromen kunnen we daar alleen maar trots op zijn.

Het bericht Reiger Boys zet in op de toekomst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *