Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag presentatie Achilles’29, vandaag programma bekend

logo achilleslogo eredivisieAchilles’29 maakt vrijdag de nieuwe selectie bekend die in de Eredivisie zal debuteren. De club uit Groesbeek nodigt de media uit, iedereen is benieuwd naar deze nieuwe selectie onder leiding van Judith Thijssen.

Vandaag zal het nieuwe programma van de Eredivisie bekend worden gemaakt. De acht clubs spelen voor de winterstop twee keer tegen elkaar, na de winterstop spelen de bovenste vier clubs opnieuw twee keer tegen elkaar voor de titel, de onderste vier clubs voor de eer. Dit plan is echter nog niet bevestigd door de KNVB, we weten het van meerdere clubs.

Het bericht Vrijdag presentatie Achilles’29, vandaag programma bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *