Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Den Haag verzamelt het talent uit de regio

Carmen Simonis Interview VVN
Vier Talenten van Jong ADO Den Haag sluiten aan bij de hoofdmacht van ADO Den Haag Vrouwen

De 22 jarige Carmen Simonis gaat dit jaar de stap naar de hoofdmacht van ADO Den Haag vrouwen maken. Simonis die dit jaar geen wedstrijd heeft gemist en alle competitie en nacompetitie wedstrijden in actie is gekomen heeft een belangrijke rol binnen het team van jong ADO.

Simonis had al de nodige ervaring op het hoogste niveau zo was zij al twee seizoenen stage speelster bij ADO Den Haag en speelde haar wedstrijden bij Ter Leede en heeft in de laatste vier seizoenen dat ze nu bij de senioren speelt een kampioenschap met Ter Leede in de Topklasse Zaterdag, een promotie naar de Hoofdklasse Zondag met RKDEO en dit seizoen een promotie met Jong ADO Den Haag naar de Topklasse op haar naam staan, dus aan ervaring ontbreekt het niet bij Simonis. Dat was ook de reden dat Alex Scholte haar dit seizoen naar Jong ADO haalde.

“Natuurlijk is het ook heel fijn als je in een team mag spelen waar zoveel talent in loopt, dat is lekker voetballen” zegt Simonis. Dan gaat het bijna vanzelf als je met allemaal meiden loopt te voetballen met het zelfde doel. Ook niet onbelangrijk is dat we het heel goed met elkaar kunnen vinden en een heel hecht team zijn. Jammer is wel dat er een paar meiden weg moet maar die gaan het gewoon heel goed doen bij hun nieuwe clubs dat weet ik zeker.

Ook gaan volgend seizoen de volgende talenten van Jong ADO bij de hoofdmacht van ADO Den Haag aansluiten dat zijn Nance van der Meer, Nikki Ridder en Sabine Kuilenburg.

Nance van der Meer die dit jaar de topscoorder bij Jong ADO is geworden met 18 doelpunten en 6 assists heeft een belangrijk aandeel in het succes van Jong ADO, de snelle rechtsbuiten liet de supporters vaak genieten met haar acties, maar natuurlijk Kuilenburg en Ridder zijn niet voor niets toegevoegd aan de selectie van de ADO Vrouwen Kuilenburg en Ridder waren een plaag voor menig tegenstander en waren ook zeer belangrijk voor het team van Jong ADO.

ADO Den Haag heeft met deze vier speelsters de nodig kwaliteit aan de selectie toegevoegd.
Wij wensen deze meiden heel succes en een mooie toekomt toe.

Het bericht ADO Den Haag verzamelt het talent uit de regio verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *