Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Buitenveldert oefent tegen Ajax

btv door

De selectie van Buitenveldert viert vakantie na een mooi seizoen. Op vrijdag 5 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander is Ajax. Of de wedstrijd wordt bij Buitenveldert gespeeld of op De Toekomst. Een week later reist Buitenveldert onder leiding van de nieuwe trainer Hans de Winter af naar Zwolle, om te oefenen tegen PEC Zwolle, aftrap op 12 augustus ook om 19:30. Ook staat er nog een oefenwedstrijd op het programma tegen de jongens van BTV (C1).

Het tweede elftal uitkomend in de zondag Hoofdklasse zoekt nog oefentegenstanders, bel naar Peter Weilenmann op nummer 06 – 50412430 voor meer info.

Het bericht Buitenveldert oefent tegen Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *