Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De mutaties van Stedoco

stedoco promoveert

Stedoco is weer terug in de zaterdag Hoofdklasse. Na een lang en spannend seizoen inclusief een beslissingswedstrijd hebben de speelsters nu vakantie. In het nieuwe seizoen ziet de club uit Hoornaar de volgende speelsters niet meer terug:

Suwi Numnuan (Prinses Irene)
Inge Buijs (MVV ’58)
Lotte Straver (was nu 2e keeper en gaat terug naar oude club GDC om daar als 1e keeper opgedane ervaring in praktijk te brengen). We blijven haar wel volgen en bij voldoende ontwikkeling kans op terugkeer in de toekomst.

Nieuwe speelsters: Evy Bergmans (afk van DESK), Birgit Bijleveld (Jong ADO) en Solange de Smit (RCL)

Het bericht De mutaties van Stedoco verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.