Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Selectie Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau rond

victoria rbDe zaalvoetbal dames van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau hebben zich opnieuw versterkt. Volgend seizoen zijn Jocelyn Louhatapessy, Maxime Braaksma en Lisette Pipping van Biersteker / Plubos en Myrusha Victoria van Telstar (veld) te bewonderen bij de Heerhugowaardse zaalvoetbalformatie. Jessica Overtoom wordt als extra keepster toegevoegd. Overtoom was vorig seizoen niet actief maar is wel Nederlands kampioen als beachvoetbal keepster.

Met de komst van het vijftal naast de komst van Aaike Verschoor, Lisa de Groot en Stefanie Gorter heeft de club de selectie voor volgend seizoen goed op orde. Coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo zijn tevreden en gaan volgend jaar vol voor het bereiken van de play-offs.

Het bericht Selectie Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau rond verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *