Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel scorende Angela van Rooij naar Eldenia

angela van rooij leuklogo eldeniaEldenia levert keepster Manon Bosch aan de eredivisie.

Manon Bosch, de uiterst betrouwbare doelvrouw van Eldenia, keept komend seizoen bij Achilles ’29. Manon heeft de opkomst vanuit de 3e klasse naar de 3e plaats in de Topklasse, de afgelopen 5 jaar volledig meegemaakt. Vanzelfsprekend betreurt Eldenia haar vertrek maar we zijn als vereniging tegelijkertijd ook trots dat we onze 1e speelster aan de Eredivisie leveren. Naast Manon verlaat ook Cynthia Hartendorf Eldenia en keert terug naar SC Woezik.

Eldenia selecteert in haar 1e en 2e selectie stevig door. Vanuit VR2 vertrekt Shalisa Leming naar DTS Ede en gaan enkele speelsters lager spelen.

Nieuwkomers zijn: Iris Thus (FC Gelre), Rilotte Brouwer (jong PEC Zwolle), Maud Sakbal (De Trekvogels/SC ‘t Zand) en Angela van Rooij – foto recht staat zij in het midden – (Nooit Gedacht).

Carolien Mollink gaat na een sabbatical jaar weer volledig voor de 1e selectie en Eefje van den Nieuwenhof is sinds april weer volledig hersteld nadat ze in augustus vorig kaar geblesseerd is geraakt.


Vanuit het succesvolle talententeam C3M en vanuit de jongens C1 komen de volgende talenten door: Julia Evers (C3M), Ida Danielsen (C3M), Larissa Visser (C1), Britney Gijsbertsen, Desiree Schrooten, Esmee Jansen, Maaike Broekhaus en Melana Weijers (allen C3M). Frederique Smit (FC Gelre) komt de 2e selectie versterken.

De trainers van beide selectieteams zullen onveranderd blijven. Voor de 1e selectie zijn dit Wim Pol en Maarten de Vries, voor de 2e selectie Michael Tutuarima en Clifton Mijland. De keeperstrainer is Sjaak Monsma en de verzorging voor beide selecties is in handen van osteopaat Eric Visser en fysiotherapeut Rene Artz.

Nu eerst genieten van een welverdiende zomervakantie!

Het bericht Veel scorende Angela van Rooij naar Eldenia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *