Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Achilles’29 start in de Eredivisie Vrouwen

achilles sportparkAchilles’29 timmert al jaren aan de weg. Achilles’29 is voetbal en voetbal is Achilles’29. De club maakt de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling door, waarbij het eerste elftal doorgroeit tot een vaste factor in de Jupiler League en de jeugdselectieteams allemaal op een hoger niveau zijn gaan voetballen. Afgelopen week kreeg Achilles’29 de status van Regionale Jeugdopleiding. Binnen deze opleiding worden talentvolle jongens en meisjes opgeleid.

Om die meisjes ook perspectief te bieden en het ook voor meisjes uit deze regio mogelijk te maken op het hoogste voetbalniveau te acteren, neemt Achilles’29 vanaf 2016-2017 deel aan de Eredivisie Vrouwen. Binnen de club is er twee jaar aan gewerkt om dit te realiseren. Vorig jaar al werd Judith Thijssen aangesteld om het team vorm te geven en we zijn er heel trots op dat zij hier volledig in is geslaagd. Judith is Inmiddels ook aangesteld als hoofdtrainer van de selectie.

Vrijdag begin van de avond publiceren we de selectie van de vrouwen.

Het bericht Achilles’29 start in de Eredivisie Vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *