Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

CVV Berkel wil de weg omhoog

talent berkelBerkel verwelkomt voor het nieuwe seizoen  4 nieuwe speelsters die allen met ambitie de stap maken naar de club uit Berkel en Rodenrijs die  komend seizoen weer actief is in de 1e klasse.

De 18 jarige Celine Schot (foto) komt over van RVVH en heeft daarvoor tot haar 15e bij Stedoco in de academie  gevoetbald.  Ook was ze actief in meerdere selectieteams van de KNVB. Celine , die heeft liefst midmid speelt,kiest voor CVV Berkel om zich verder te ontwikkelen en beter te worden en is ervan overtuigd dat dat bij Berkel gaat lukken.  Een plek in de subtop en meedoen om een prijs is verder ook een doelstelling om voor te gaan met haar nieuwe club waar ze de komende seizoenen met veel plezier hoopt te spelen.

Lees verder de overige aanwinsten.

troostDe 23 jarige  Milou Hoefsloot, die de afgelopen 13 seizoenen  bij SVS in Capelle aan den IJssel heeft  gevoetbald, kiest met CVV Berkel voor een nieuwe uitdaging .Haar ambitie bij Berkel is om dit seizoen zo hoog mogelijk mee te draaien in de eerste klasse. Ze heeft er onwijs veel zin in.

berkel aanwinstDe 19 jarige Bianca Troost maakt ook de overstap van SVS naar Berkel .
Bianca ,die begon bij CVV Zwervers en vervolgens 13  jaar bij SVS heeft gespeeld, begon ooit als keepster maar heeft 2 jaar terug besloten verder te gaan als veldspeelster.
Ze is toe aan een nieuwe uitdaging en kiest voor CVV Berkel omdat het gevoel goed is en het een club is met een goede organisatie en actief is op een hoog niveau.
Ze wil zich verder ontwikkelen als speelster en kijkt uit naar de komende seizoenen bij CVV Berkel

Ook Anouk Angkotta verruilt het Capelse SVS voor het Geel -Blauwe tenue.
Anouk,  die haar carierre begon bij Jodanboys en daar 8 seizoenen speelde, kwam de afgelopen 4 seizoenen uit voor SVS en wil haar carierre een nieuwe impuls geven.  Berkel is een stabiel team waarvan ze graag deel wil uitmaken en hoopt iets toe te kunnen voegen aan het 1e . Verder kijkt ze uit naar de samenwerking met Michel Visser en hoopt onder hem een nog betere speelster te worden .
Haar streven is om mee te doen om de plaatsen die recht geven op promotie.

Berkel is zeer verheugd met de komst van deze speelsters en heet ze ook hartstikke welkom en is ervan overtuigd dat er met de gehele selectie een mooi seizoen gespeeld kan worden waarbij in eerste instantie directe handhaving  ( dus zonder nacompetitie ) het doel is maar het linkerrijtje en meedoen om een periodetitel ook een streven is.

Het bericht CVV Berkel wil de weg omhoog verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.