Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dominique Vugts naar Ajax

do ajaxDe Ajax Vrouwen hebben Dominique Vugts als nieuwe speelster aan de selectie toegevoegd. Daarnaast komen Paulina Quaye en Soraya Verhoeve van het CTO Amsterdam Talent Team over naar de ploeg van trainer Ed Engelkes.

De 28-jarige Dominique Vugts is afkomstig van ADO Den Haag: ,,Het afgelopen seizoen bij ADO was niet wat ik ervan had verwacht. Bovendien was ik de week voor de bekerfinale ziek geweest en werd niet bij de selectie gehaald. Toen heb ik wel een traantje moeten laten.”

Maar kort daarna informeerde Ajax bij haar of ze interesse had de overstap te maken van de Residentie naar de hoofdstad: ,,Dat was een mooie verrassing. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, Ed Engelkes. Hij heeft gelijk aangegeven dat ik niet alle wedstrijden zal spelen maar dat hij een keuze gaat maken per wedstrijd. Het is net welk type spits hij nodig heeft laat Ajax weten op haar site.

Het bericht Dominique Vugts naar Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *