Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jans Bos nieuwe trainer The Knickerbockers

jans bosNieuwe coach TKB ook assistent-trainer bij FC Twente

Het bestuur van The Knickerbockers is blij te kunnen melden dat Jans Bos volgend seizoen aan de slag zal gaan als trainer/coach van het eerste vrouwenelftal. Jans was afgelopen seizoenen trainer van de B-juniorinnen van SV Meppen in Duitsland en daarvoor was hij trainer van de vrouwen van HZVV. Uit die periode zal hij zich ongetwijfeld seizoen 2011-2012 herinneren, toen Jans met HZVV via de nacompetitie degradeerde terwijl TKB juist via de playoffs naar de Topklasse ging, en het in het onderlinge duel in Groningen liefst 6-0 werd.

Jans zal zijn hoofdtrainerschap bij TKB volgend jaar gaan combineren met een rol als assistent-trainer van de vrouwen van FC Twente, de huidige landskampioen. Daarnaast geeft hij ook trainerscursussen bij de KNVB en organiseert hij sportkampen.

Het bericht Jans Bos nieuwe trainer The Knickerbockers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *