Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Onder19 klaar voor 3daagse trainingskamp

jill roord leukTer voorbereiding op het Europees kampioenschap volgende maand in Slowakije belegt het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar een trainingsstage in Delden. Voor het driedaagse trainingskamp – van 27 tot en met 29 juni – roept KNVB-coach Jessica Torny 24 speelsters bijeen.

Voor de definitieve EK-selectie worden uiteindelijk achttien speelsters opgeroepen. Nederland treft in de poulefase van de Europese eindronde achtereenvolgens gastland Slowakije, Noorwegen en Frankrijk.

De selectie:

Suzanne Admiraal (Telstar), Sisca Folkertsma (PSV), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Esmee de Graaf (PEC Zwolle), Michelle Hendriks (PSV), Lindsey Keizerweerd (CTO Amsterdam Talent Team), Lize Kop (CTO Amsterdam Talent Team), Vita van der Linden (AFC Ajax), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Naomi Pattiwael (CTO Eindhoven Talent Team), Silvie van der Plas (CTO Amsterdam Talent Team), Paulina Quaye (CTO Amsterdam Talent Team), Pleun Raaijmakers (CTO Eindhoven Talent Team), Mijke Roelfsema (ADO Den Haag), Jill Roord (FC Twente), Kay-Lee de Sanders (CTO Amsterdam Talent Team), Maureen Sanders (PSV), Yvonne van Schijndel (CTO Eindhoven Talent Team), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Soraya Verhoeve (CTO Amsterdam Talent Team), Lysanne van der Wal (sc Heerenveen), Ashleigh Weerden (CTO Amsterdam Talent Team), Jacintha Weimar (CTO Eindhoven Talent Team) en Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven Talent Team).

Stand-by lijst:

Sabrine Ellouzi (FC Twente), Eline Koster (CTO Amsterdam Talent Team), Aniek Nouwen (Deurne), Kelly Steen (Telstar), Kim van Velzen (CTO Amsterdam Talent Team).

Bovenstaande clubnamen zijn gebaseerd op het seizoen 2015/’16. Op de volgende selectielijst zullen de clubnamen voor het seizoen 2016/’17 vermeld worden (contracten per 1 juli 2016).

Het bericht Onder19 klaar voor 3daagse trainingskamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *