We gaan nog wel even door

nieuwsflitsDe datum van de overschrijving is verstreken. Geen oproepjes meer hier op de site over ‘speelsters gezocht’ maar zoekt je club nog een trainer dan publiceren we dat nog wel. De site draait nog wel even door deze maand, er komen nog meer mutaties aan. We volgen strakst Oranje Onder 16 en Onder 19, de definitieve indelingen van de landelijke klassen komen eraan en nog wel meer nieuws zal zeker niet ontbreken.

nordic nieuw

Ook verwachten we vandaag nog een opmerkelijke transfer in de Eredivisie.

Het bericht We gaan nog wel even door verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!