De laatste wedstrijden om promotie

herkansing

De wedstrijd tussen VV Brielle en Wartburgia II wordt zaterdag 18 juni a.s. gespeeld op het terrein van ARC. Adres is Sportpark Zegersloot, Olympiaweg 6, 2406 LG Alphen a/d Rijn. De wedstrijd begint om 12.00 uur!

d’Olde Veste’54 – Hollandscheveld zaterdag om 14:30 op het veld van HTC in Zwolle

Mocht RVVH winnen van FC Eindhoven dan zijn de winnaars van bovengenoemde wedstrijden geplaatst voor de eerste klasse, seizoen 2016/’17. Dan spelen Oranje Nassau en Sporting’70 in de Hoofdklasse. Mocht FC Eindhoven winnen dan dienen de 2 winnaars van bovenstaand wedstrijden nog een finale te spelen op zaterdag 25 juni. Alleen de winnaar van Oranje Nassau – Sporting ’70 gaat naar de Hoofdklasse bij verlies van RVVH.

Het bericht De laatste wedstrijden om promotie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!