LYRA speelt tegen Amerikaans team

lyra gekkiesOp woensdag 22 Juni 2016 komen de speelster uit Texas weer langs bij v.v. Lyra in de Lier. De vrouwen uit de KNVB West II zullen na de MB jeugd een wedstrijd spelen tegen de Amerikaanse Forza Campiones. Coach Vincent (zelf ook afkomstig uit Amerika) is erg enthousiast om ook dit seizoen weer een wedstrijd te mogen spelen tegen Forza. “De eerste editie was erg spannend en een leuke sfeer, we kijken er naar uit om het Amerikaanse elftal te ontvangen” verteld de Coach

Kom gezellig kijken, de MB begint om 18:30 – vrouwen 1 begint om 19:30 op Sportpark de Zweth.

Het bericht LYRA speelt tegen Amerikaans team verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!